top of page

Beste uitbater,


Ongetwijfeld heeft u het afgelopen jaar al gehoord van de nieuwe koepelorganisatie Kojeva Vlaanderen vzw binnen onze sector.
Een koepel ontstaan voor en door onafhankelijke jeugdlogies-uitbaters en een aanvulling op de bestaande koepels CJT en VJH.
We horen u al denken wat is dan het verschil met de bestaande organisaties?
Om te beginnen staat Kojeva vzw met de voeten in de dagdagelijkse werking. Onze raad van bestuur bestaat uit gedreven, enthousiaste uitbaters die door hun dagelijkse werking binnen hun jeugdverblijf de vinger aan de pols houden. Alle leden kunnen ons bovendien op een zeer toegankelijke manier contacteren (Whatsapp groep, facebook, live, telefonisch, messenger, mail) om hun vragen, ideeën en problemen voor te leggen.


Maar dat is natuurlijk niet alles. Onze vzw heeft 3 doelstellingen:
1. SAMENWERKING: inhoudelijk, groepsaankopen, gemeenschappelijke open deur weekend, Warimpeltweedaagse, vorming door te leren van elkaar ,lidmaatschap iedereen verdient vakantie.
2. PROMOTIE: actief promoten van meerdaagse groepsuitstappen en aanbod in en rond onze huizen op beurzen, een website met het aanbod (www.kojeva.be), facebookpagina (https://www.facebook.com/KojevaVlaanderen)
3. BELEIDSBEïNVLOEDING: de verschillende overheden samen aanspreken om een beleidskader te creëren dat de werkingen versterkt
Om de koepel verder te laten groeien binnen Vlaanderen bieden wij u dit GRATIS lidmaatschap aan. We hebben enkel wat administratieve gegevens van jullie nodig.


Op heden hebben we reeds om en bij de 32 leden die iets meer dan 500.000 overnachtingen op jaarbasis vertegenwoordigen, momenteel verspreid over 4 Vlaamse provincies.
Niet slecht voor een vzw die tot vorig jaar niet eens bestond. Het is een duidelijk signaal dat er nood was aan een stevigere, meer herkenbare en betere bottom-up vertegenwoordiging van de uitbaters.
We hopen jullie te mogen verwelkomen bij Kojeva. Zo kunnen we nog sterker en nog beter onze belangen vertegenwoordigen bij de verschillende politieke niveaus.


Waarom?
Lid worden is:
1. is gratis!
2. mee helpen input geven naar het beleid en dit rechtstreeks vanuit het hart van onze sector.
3. het jeugdtoerisme naar een hoger niveau tillen.
4. genieten van toekomstige financiële opportuniteiten, zoals betere prijzen bij leveranciers kunnen bekomen.
5. toetreden tot de jeugdlogies van de toekomst.
6. netwerken met collega’s die hetzelfde métier uitvoeren met passie voor de sector en de doelgroep
7. no-nonsense sfeer beleven onder collega-uitbaters
8. deel uitmaken van website en whatsappgroep met leden-uitbaters
9. lid worden van iedereen verdient vakantie via onze koepel
Onderschrijf vandaag nog de oprichtingsakte en geef u gegevens door.


Vriendelijke groeten,


Tim Buyse
Voorzitter Kojeva Vlaanderen

Bedankt voor de inzending!

bottom of page